Planlös semester

Semestern detta året är väldigt efterlängtad. Inte för att vi skall åka till Maldiverna och bo i en sån där liten bungalow ute i vattnet, för det ska vi inte, utan för att vi har relativt öppna planer som vi kan ändra en del på när vi väl är ute och åker. Jag älskar den friheten och just därför är jag speciellt pepp på att bila så fort vi funderar på att åka bort en stund. Vi åker helst inte så långt på sommaren utan försöker se till att ta tillvara på det vi får här uppe i norden så i år blir det bilsemester i vackra Norge. Vi har planerat in Geiranger och Trollstigen eftersom vi bokat stuga i de regionerna men annars är det väder och dagsform som avgör vad vi hittar på. Det skall bli så skönt.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *