Vykort från grannlandet

Vi vaknade i vår lilla stuga i Stranda i morse med vacker utsikt över fjorden. Alltså, hela Norge borde vara en enda stor nationalpark. Det är så obeskrivligt vackert här.

Vi började dagen med en liten färjetur och tog oss sedan vidare till fantastiska Ålesund. Här strosade vi runt en bra stund. Vi åt svindyr mjukglass, letade efter en geocach och gömde oss på turistbyrån när det kom en liten regnskur.

Ett par undervattenstunnlar och en bro senare så befann vi oss ute på Godøya och lagom till att vi började bli hungriga så tittade solen fram. Det var näst intill vindstilla och aldrig har en skogaholmsmacka och en kopp kaffe smakat så gott. Alnes fyr var väl värt ett besök.

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *